Den komplette pakke

den-komplette-pakke-06

En tur i sommerhuset til ferie eller weekend – eller som forberedelse til sæsonudlejning – kræver god forberedelse og måske længere kørsel.

Men hvorfor bruge al den tid på det trivielle, når TimefiXer kan spare din dyrebare tid og have det hele klar, når I eller gæsterne ankommer?

Med komplette pakke sørger vi for den fuldstændige klargøring af sommerhuset, og derudover står vi for at fylde op med de fornødenheder, som bare skal være til stede: WC-papir, køkkenrulle, opvaskemiddel og -tabs, sæber m.v.

Hvis du lejer dit sommerhus ud enten privat eller via Airbnb er Den komplette pakke en ideel løsning. Vi kan stå for rengøring/klargøring og fylde køleskab, så dine gæster får den bedst mulige start på opholdet. Se detaljerne herunder.

Den komplette pakke består af:

  • Grundig rengøring – (tørre overflader af, støvsugning, gulvvask, bad og toilet, vask af køleskab, fjernelse af spindelvæv…).
  • Tænd af varme, køl og evt. øvrige el-apparater. Skal der brænde i kurven, så giv besked.
  • Sengelinned udskiftes.
  • Opfyldning/flow af husets fornødenheder.
  • Udluftning.

PRIS: 699,-

Bemærk rengøring: Prisen dækker over sommerhuse med 5 rum/værelser samt entré (typisk stue, to soveværelser, badeværelse og køkken). Tillæg pr. ekstra værelse/rum: 75,-


HUSK FRADRAGET! Sommerhusejere kan trække udgifter fra i forbindelse med håndværkerfradraget (servicefradraget) i 2016 og 2017, hvor fradraget nu også omfatter serviceydelser (bl.a. rengøring) i ferieboligen.  Læs mere om de nye regler hos SKAT.


Bestil nu


Så nemt er det:

guide1.1

 

Se mere om den komplette pakke

Se videoen herunder – så nemt er det at bestille varelevering m.m hos TimefiXer