Den komplette pakke

den-komplette-pakke-06

Lejer du sommerhuset ud og har bøvl med at klargøre mellem gæsterne? Så er Den komplette pakke perfekt til dig!

En tur i sommerhuset til ferie eller weekend, som forberedelse til sæsonudlejning eller mellem gæsterne kræver god forberedelse og måske længere kørsel og logistiske udfordringer.

Denne pakke er perfekt til sommerhusejere, som bor langvejs fra huset, og som i stedet lader os om det trivielle og sparer tiden for jer med flow og opfyldning – også mellem gæsterne. TimefiXer sparer din dyrebare tid og har det hele klar, når I eller gæsterne ankommer.

Altså: Med Den komplette pakke sørger vi for den fuldstændige klargøring af sommerhuset, og derudover står vi for at fylde op med de fornødenheder, som bare skal være til stede: WC-papir, køkkenrulle, opvaskemiddel og -tabs, sæber m.v.

Se detaljerne herunder.

Den komplette pakke består af:

  • Grundig rengøring – (tørre overflader af, støvsugning, gulvvask, bad og toilet, vask af køleskab, fjernelse af spindelvæv…).
  • Tænd af varme, køl og evt. øvrige el-apparater. Skal der brænde i kurven, så giv besked.
  • Sengelinned udskiftes.
  • Opfyldning/flow af husets fornødenheder.
  • Udluftning.
  • Andet?

PRIS: 699,-

Bemærk rengøring: Prisen dækker over sommerhuse med 5 rum/værelser samt entré (typisk stue, to soveværelser, badeværelse og køkken). Tillæg pr. ekstra værelse/rum: 75,-


HUSK FRADRAGET! Sommerhusejere kan trække udgifter fra i forbindelse med håndværkerfradraget (servicefradraget) i 2020, hvor fradraget nu også omfatter serviceydelser (bl.a. rengøring) i ferieboligen.  Læs mere om de nye regler hos SKAT.


 

Se mere om den komplette pakke

Se videoen herunder – så nemt er det at bestille varelevering m.m hos TimefiXer