EasyAirbnb

 

Overvejer du at udleje dit sommerhus eller bolig – eventuelt via Airbnb – og gerne vil slippe for al besværet, når der skal gøres klart, inden lejerne rykker ind og gøres rent igen, når de er rykket ud. Muligvis har du endda flere lejere med få dages mellemrum og sommeren igennem.

Det kan TimefiXer ordne for dig med EasyAirbnb-pakken, hvor vi har tænkt alle detaljerne for dig – og måske endda mere end det. Vælg EasyAirbnb-pakken – det er både en nem og tidsbesparende løsning for dig, der har en travl hverdag.

Med denne pakke sørger TimefiXer for både klargøringen, inden gæsterne ankommer og lukning med slutrengøring. Derudover kan du vælge flere tilvalg, der gør tilværelsen som udlejer via Airbnb eller på anden vis meget nemmere.

EasyAirbnb indeholder:

Inden ankomst:
– Rengøring i alle rum
– Udluftning
– Aftørring af flader samt køleskab
– Opfyldning af fx sæber, opvaskemiddel
– Udskiftning af brugte håndklæder og viskestykker
– Evt. sengeopredning (hvis ønsket)

Efter afrejse:
– Slutrengøring
– Udluftning
– Let oprydning (vi forventer naturligvis, at gæsterne selv har tømt skraldespand, ryddet op m.v.)
– Aftørring af flader samt køleskab
– Aftagning af sengetøj

Pris: 1.098,-
(En besparelse på 200 kr. i forhold til fx to bestillinger af Den store pakke)

BEMÆRK: Når du booker tid via kalenderen, vælger du den dato, hvor ankomst-ydelsen ønskes udført. Dato og tidspunkt for den næste ydelse ved afrejse/slutrengøring skrives efterfølgende i kommentarfeltet under bestillingen.


Mulige tilvalg:

Derudover har du mulighed for at vælge flere ydelser til, der ikke er inkluderet i grundpakken. Disse vælges i bookingsystemet via kalenderen, når du har valgt datoerne for ydelserne:

 • Nøgleoverlevering samt velkomst af gæster i boligen:
  Vi overleverer personligt nøglen til lejerne, viser dem rundt og videregiver tips og tricks fra dig. Derudover kan vi også fortælle lidt om nærområdet samt viderebringe andre praktiske informationer. Vælg: Gæstevelkomst som tilvalg. Pris: 249.-
 • Vask af sengetøj, håndklæder og viskestykker.
  Vi tager vasketøjet med tilbage og afleverer igen efter aftale. Oplys venligst om vaskeønsker i kommentarfeltet under bestilling, da dette ikke betales ved booking men via efterfølgende faktureringPriserne er:
  Pr. sengelinnedsæt: 45.-
  Pr. dyne/pude: 250.-
  Håndklæder, viskestykker, karklude: 45.-
 • Optimering af udlejningsannonce på Airbnb eller andet sted.
  Vi har opnået stor erfaring i at optimere både tekst (dansk, engelsk) og billeder i forhold til sommerhusudlejning – fx på Airbnb. Det kan vi gøre på flere måder alt efter, hvor stort et behov, du har. Vælg: AnnoncefiXer som tilvalg ved booking og skriv ønsker i kommentarfeltet. Prisen afhænger af behovet, og vi fremsender efterfølgende et tilbud. Vi kan fx:
  A) stå for hele annonceopsætningen på en given hjemmeside
  B) optimere tekst samt vurdere billedmaterialet og rådgive derefter
  C) aftale nærmere om dine behov

 


Bestil nu


guide1.1

Sådan bestiller du

Klik på videoen og se selv, hvor nemt du bestiller pakker eller tilsyn hos TimefiXer