Ekstra lir

ikon-4[1]

Med et rent og ferieklart sommerhus har du sparet dig selv tid og ekstra arbejde. Måske du også sætter pris på ikke at skulle til at købe ind på vejen, ikke huske at pakke diverse praktiske remedier med eller måske ikke at slå græs, klippe hæk eller pudse vinduer som noget af det første, når du ankommer?

Fortvivl ikke. Vi ordner det for dig – helt ned til hvilke varer du vil have stående i køleskabet og fra hvilket supermarked i nærheden – til at sørge for at udendørsarealerne står studsede og pæne, når I ankommer.

Du har mulighed for at vælge ekstra lir og forkælelse, når du bestiller den lille eller den store pakke. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde nuet.

Vi har herunder samlet en række rare forslag, der gør dit ferie- eller weekendophold mere behageligt fra første sekund, I ankommer.

Velkomstgave: kr. 50.-

Skal dine gæster forkæles med en god flaske vin, når de ankommer til huset? Vi sætter en flaske klar med glas: Vælg mellem hvid-, rosé- eller rødvin. Prisniveau kan evt. aftales nærmere.

Luksusøl – fra lokalt bryggeri, Halsnæs Bryghus: Kr. 50.- pr. fl. – 3 fl. Kr. 140.-

I samarbejde med Halsnæs Bryghus har vi fået mulighed at tilbyde vores kunder de fremragende lokalt bryggede øl, der alle bærer navne med afsæt i lokalhistorien (eksempelvis Store Knud fra Knud Rasmussen, polarforsker og fra Hundested).

Vælg mellem:

Store Knud 4.9% (lys) Tjekkisk inspireret pilsner med mere aroma end traditionel dansk øl. En anelse bitterhed og behagelig rund eftersmag – økologisk.

Røde Ran 6.0% (rød) Red ale med smukt rødligt skær. En let sødme og et strejf af frugt – økologisk

Vinduespudsning: Fra kr. 200.-

Vi pudser dine vinduer udvendigt eller indvendigt. Ønsker du pudsning både inde og ude tælles det som to pudsninger. Bemærk: Pudsning af tag- og loftsvinduer udføres ikke.

Vask af sengelinned: Fra kr. 50.-

Vi tager sengetøjet med og vasker det miljøvenligt, så det er klart til næste gang (husk at have ekstra sæt til rådighed). Priser: 50.- pr. sæt inkl. håndklæder, klude og viskestykker. Ved vask af dyner og puder: 250.- pr. sæt.

Har I andre ønsker eller spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os på mail: info@timefixer.dk eller via formularen herunder: