Om TimefiXer

“”

“Vi lever alle i en verden, hvor tid er en mangelvare, og hvor folk tilkøber sig alt fra tøjvask og måltidskasser til blomster- og tøjabonnementer. Så hvorfor ikke udvide repertoiret og udbuddet med en helhedstænkt sommerhus-nursing a la TimefiXer?”


Carina Boeslund indehave af Time To Fix
Carina Boeslund, stifter af TimefiXer, tænker i luksus og velvære for de nordsjællandske sommerhusbeboere. Læs mere om din sommerhusassistent her på siden. (Foto: Jesper Nørgaard Sørensen)

 

TimefiXer er etableret med udgangspunkt i vores egen hverdag med sammenbragte børn, hvor alt fra madpakker og madplaner til fritidsinteresser, lektier og indkøb skal sættes ind i en ramme med fuldtidsarbejde. Det er både en udfordrende og ikke mindst tidskrævende opgave, som gør både weekender og ferier yderst tiltrængte.

Desværre er weekenderne ofte bare lig med at skulle indhente både forsømt rengøring, tøjvask og måske bare en enkelt græsslåning i ny og næ – hvilket ikke efterlader megen tid tilbage til at lade op, fordybe sig på forskellig vis og i det hele taget bare være nærværende og i ro.

Vi tænkte derfor, at andre må sidde i samme tidspressede situation – ikke mindst sommerhusejere, der starter deres ophold med en masse småopgaver som indkøb, rengøring, udluftning, sengeopredning, opvarmning m.m. Ovenikøbet venter der sandsynligvis også opgaver som havearbejde, vask af vinduer osv., som tilsammen tager tid fra noget andet og mere rart. Dermed var grobunden for at udvikle TimefiXer lagt.

Vi lever alle i en verden, hvor tid er en mangelvare, og hvor folk tilkøber sig alt fra tøjvask og måltidskasser til blomster- og tøjabonnementer, så hvorfor ikke udvide repertoiret/udbuddet med en helhedstænkt sommerhus-nursing a la TimefiXer?

Handler TimefiXer kun om at lette de travle børnefamiliers tid?

Nej, naturligvis ikke.

Behovet for tid væk fra trivielle gøremål, arbejde og diverse forpligtelser gælder alle, hvad enten man man er ung eller ældre, (hårdt) arbejdende eller pensioneret, og bare gerne vil tilbringe god kvalitetstid i sommerhus med sin kæreste, ægtefælle, hele familien eller sine bedste venner. Mulighederne er mange – behovet det samme.

 

Berettigelse og værdier

Vi bygger vores virksomhed for tre grundsten, der sammen og hver for sig er hele eksistensberettigelsen for TimefiXer:

  • Helhed

TimefiXer er ikke et rengøringsfirma, der inden for en given tidsramme skal gøre rent i sommerhuset. Vi tænker i helheder forstået på den måde, at en hurtig rengøring ikke gør hele billedet i forhold til klargøring – derfor indeholder vores servicepakker endvidere tænd af el-apparater (og dermed et lunt hus og koldt køleskab), udluftning, sengeopredning samt mulighed for andre tilvalgsservices, hvor man bliver mødt af friske blomster eller måske et fyldt køleskab. Det skal på alle måder være nemt, rart og luksus at begynde ferien eller weekenden, og det handler derfor også om at skabe hyggelige, rare og trygge rammer om huset, inden kunden ankommer. (Derfor er klargøring i alle værelser og rum afgørende for et godt afsæt til ferier og weekender.)

  • Kvalitet

For os handler kvalitet om at skabe de bedst mulige ramme og forhold, når kunden ankommer til sit sommerhus –  tidslommen og et vigtigt helle fra hverdagen. Klargøring i alle aspekter er derfor udført med øje for detaljen og i allerhøjeste kvalitet. Vi er selv kvalitetsbevidste forbrugere, og derfor skal TimefiXers ydelser komme den ligeså kvalitetsbevidste kunde til gode – det skal mærkes, føles, ses og fornemmes, at vi er en virksomhed, der gør alt for at leve op til selv de mest krævende forventninger.

  • Ansvarlighed

Vi kan ikke eksistere uden ubetinget tillid fra kunderne. Vi udviser udelt ansvarlighed, ydmyghed og respekt for kundernes ejendom – der for mange er deres ‘andet hjem’.

Det er med samme tilgang til tillid, at vi til enhver lejlighed gør vores ypperste for at leve op til den – også i forhold til altid at udføre arbejdet til kundens fulde tilfredshed